• Dzięki ułożonej diecie i treningu pod moim okiem, ze ścisłą kontrolą wyników, uzyskasz wymarzoną sylwetkę.
  • Zaufaj mojemu doświadczeniu.Wieloletnia, praktyczna działalność w sporcie, edukacja i przebyte szkolenia są moimi atutami. W treningu wykorzystuję najnowszy sprzęt fitness Bodylastics i TRX. Trenuj bez monotonii, miej satysfakcję z wyników!

  • Na umówionej konsultacji trenerskiej przedstawię Ci sposoby i zasady postępowania jak uzyskać wymarzoną sylwetkę.

  • Rozpiszę Ci plan żywienia i treningu do celu. Twoim obowiązkiem będzie realizacja planu, który będę kontrolował!
  • Nie umiesz pływać i chcesz się nauczyć? Zapraszam Cię na zajęcia nauki pływania. Nie będziesz już stał na brzegu, a zaczniesz pływać!

  • Rozpiszę dietę. Zapewnię catering dietetyczny. Dieta w drodze do upragnionej sylwetki i zdrowia jest niezbędna! Smaczny catering pozwoli Ci na utrzymanie dyscypliny żywieniowej i uzyskanie Twojego celu.

  • Miej możliwości treningowe z siłowni we własnym domu. Trenuj na sprzęcie najwyższej jakości. Za moim pośrednictwem dokonaj zakupu Bodylastics i zyskaj rabat.

  • Chcesz mieć wiedzę i umiejętności jak kształtować sylwetkę swoją i innych? Wypełnij formularz kontaktowy i skontaktuj się ze mną.

  • Masz możliwość przeglądania rzetelnych informacji o tematyce żywienia, treningu i profilaktyki zdrowia. Odwiedzaj moje kanały firmowe na Facebooku i YouTube. Zapraszam!

SZKOLENIE W WARSZAWIE- SPALANIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ - CENA 350 PLN *


Zapraszam na szkolenie z redukcji tkanki tłuszczowej 13 kwietnia w Warszawie w SP 143. Start godz: 9.00.

Więcej informacji na Facebook'u pod linkiem poniżej: 


https://www.facebook.com/events/345122135594180/ 

TEMATYKA SZKOLENIA, pozwoli Ci w pełni poznać proces redukcji tkanki tłuszczowej, a w nim: żywienie, suplementację, charakterystykę treningów i innych porad kształtujących sylwetkę.

WYKŁADOWCA: mgr Marcjan Piotrowski- trener osobisty, trener pływania.

Więcej o wykładowcy w linku poniżej:
http://trener4you.com.pl/kadra-trenerska.html

CENA SZKOLENIA 350 PLN*

*zabierając ze sobą osobę otrzymujesz upust 50 PLN od każdej osoby!
Wystawiam rachunek za płatność.

UCZESTNICY SZKOLENIA DOSTAJĄ CERTYFIKAT UCZESTNICTWA

LICZBA MIEJSC 44

REZERWACJA - PO DOKONANIU PRZELEWU NA KONTO:                                                
 

"4YOU?? Marcjan Piotrowski
ul. Romanówka 2/12
08-400 Garwolin
NIP: 826 200 49 48 Regon: 142758267 
Bank BGŻ S.A. 
Nr konta: 32 2030 0045 1110 0000 0197 6680


JAK DOJECHAĆ:

PATRZ http://warszawa.jakdojade.pl/, Z CENTRUM AUTOBUS 507, PRZYSTANEK KOŃCOWY SASKA i dalej pieszo do SP 143 na ul. Stanów Zjednoczonych 27.

TELEFON ORGANIZATORA: 690 901 907


TEMATYKA:

1) Kiedy rozpocząć proces redukcji w zależności od płci i stopnia otłuszczenia
2) Co daje największy wpływ na podkręcanie metabolizmu warunkując szybkość redukcji 
    tłuszczu
3) Składowe procesu redukcji i etapy odchudzania
4) Jakie ćwiczenia wybierać i dlaczego?
5) Charakterystyka objętości i intensywności treningu w oparciu o stopień doświadczenia- 
    systemy treningu i dobór obciążenia
6) Długość regeneracji potreningowej 
7) Dobór żywienia i zmiany w treningu dla różnych typów budowy genetycznej i fizjologii 
    mięśnia
8) Zasady Weiderowskie kształtowania i separacji mięśni
9) Reżimy treningowe w procesie zwiększenia separacji( rzeźby)- nowe bodźce, 
intensyfikacja ćwiczeń!
10) Hormony w procesie redukcji tłuszczu- o czym powinniśmy wiedzieć?
11) Rodzaje treningów i formy treningu dla spalania tkanki tłuszczowej
12) Aeroby i interwałowy trening- co lepsze dla spalania tłuszczu?
13) Kontrola treningu, efektów diety i wyników pomiaru składu ciała.
14) Prognozy wyników ich interpretacja i wprowadzanie korekt do dalszej pracy?
15) Schemat jednostki treningowej, żywienia i suplementacji przed, suplementacji 
treningowej oraz potreningowej
16) Niezbędne warunki odchudzania, obliczanie kaloryczności diety dla spalania 
      tk.tłuszczowej
17) Jedzenie jakościowe- dobór tłuszczy , węglowodanów i białek w diecie redukcyjnej
18) Wpływ składników odżywczych na spalanie tk.tłuszczowej
19) Rodzaje diet odchudzających- wady i zalety
10) Ułożenie diety redukcyjnej od podstaw na wybranym przykładzie
11) Suplementacja wspomagająca redukcję tłuszczu. Podaż, źródło, działanie suplementów
12) Białko i węglowodany z odżywki w diecie redukcyjnej. Jakie wybierać i kiedy spożywać 
w zależności od szybkości wchłaniania.


Usługi świadczę jako firma:
"4YOU?? Marcjan Piotrowski
ul. Romanówka 2/12
08-400 Garwolin
NIP: 826 200 49 48 Regon: 142758267 
Bank BGŻ S.A. 
Nr konta: 32 2030 0045 1110 0000 0197 6680


fitnesscouple2

 

trener4you fotografia biznesowa