13.04.2013 - SZKOLENIE - SPALANIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ

MIEJSCE: WARSZAWA, Szkoła Podstawowa nr 143 na ul. Aleji Stanów Zjednoczonych 27

TEMATYKA SZKOLENIA, pozwoli Ci w pełni poznać proces redukcji tkanki tłuszczowej, a w nim: żywienie, suplementację, charakterystykę treningów i innych porad kształtujących sylwetkę.

WYKŁADOWCA: mgr Marcjan Piotrowski- trener osobisty, trener pływania.

Więcej o wykładowcy w linku poniżej:
http://trener4you.com.pl/kadra-trenerska.html

CENA SZKOLENIA 350 PLN*

*zabierając ze sobą osobę otrzymujesz upust 50 PLN od każdej osoby!
Wystawiam rachunek za płatność.

UCZESTNICY SZKOLENIA DOSTAJĄ CERTYFIKAT UCZESTNICTWA

LICZBA MIEJSC 44

REZERWACJA - PO DOKONANIU PRZELEWU NA KONTO DO 10.04.2013. DECYDUJE KOLEJNOŚĆ PRZELEWÓW.

"4YOU?? Marcjan Piotrowski
ul. Romanówka 2/12
08-400 Garwolin
NIP: 826 200 49 48 Regon: 142758267
Bank BGŻ S.A.
Nr konta: 32 2030 0045 1110 0000 0197 6680

Przelew tytułem:,, Szkolenie z redukcji tkanki tłuszczowej w Warszawie 13.04.2013'' z imieniem i nazwiskiem własnym oraz osób zaproszonych (w celu zniżki)

W PRZYPADKU OPŁACENIA SZKOLENIA I NIEOBECNOŚCI, BRAK ZWROTU WPŁATY.

JAK DOJECHAĆ:

PATRZ http://warszawa.jakdojade.pl/, Z CENTRUM AUTOBUS 507, PRZYSTANEK KOŃCOWY SASKA i dalej pieszo do SP 143 na ul. Stanów Zjednoczonych 27.

TELEFON ORGANIZATORA: 690 901 907


TEMATYKA:

1) Kiedy rozpocząć proces redukcji w zależności od płci i stopnia otłuszczenia
2) Co daje największy wpływ na podkręcanie metabolizmu warunkując szybkość redukcji
    tłuszczu
3) Składowe procesu redukcji i etapy odchudzania
4) Jakie ćwiczenia wybierać i dlaczego?
5) Charakterystyka objętości i intensywności treningu w oparciu o stopień doświadczenia-
    systemy treningu i dobór obciążenia
6) Długość regeneracji potreningowej
7) Dobór żywienia i zmiany w treningu dla różnych typów budowy genetycznej i fizjologii
    mięśnia
8) Zasady Weiderowskie kształtowania i separacji mięśni
9) Reżimy treningowe w procesie zwiększenia separacji( rzeźby)- nowe bodźce,
    intensyfikacja ćwiczeń!
10) Hormony w procesie redukcji tłuszczu- o czym powinniśmy wiedzieć?
11) Rodzaje treningów i formy treningu dla spalania tkanki tłuszczowej
12) Aeroby i interwałowy trening- co lepsze dla spalania tłuszczu?
13) Kontrola treningu, efektów diety i wyników pomiaru składu ciała.
14) Prognozy wyników ich interpretacja i wprowadzanie korekt do dalszej pracy?
15) Schemat jednostki treningowej, żywienia i suplementacji przed, suplementacji
      treningowej oraz potreningowej
16) Niezbędne warunki odchudzania, obliczanie kaloryczności diety dla spalania
      tk.tłuszczowej
17) Jedzenie jakościowe- dobór tłuszczy , węglowodanów i białek w diecie redukcyjnej
18) Wpływ składników odżywczych na spalanie tk.tłuszczowej
19) Rodzaje diet odchudzających- wady i zalety
20) Ułożenie diety redukcyjnej od podstaw na wybranym przykładzie
21) Suplementacja wspomagająca redukcję tłuszczu. Podaż, źródło, działanie suplementów
22) Białko i węglowodany z odżywki w diecie redukcyjnej. Jakie wybierać i kiedy spożywać
      w zależności od szybkości wchłaniania.


ZAPRASZAM!


Usługi świadczę jako firma:
"4YOU?? Marcjan Piotrowski
ul. Romanówka 2/12
08-400 Garwolin
NIP: 826 200 49 48 Regon: 142758267
Bank BGŻ S.A.
Nr konta: 32 2030 0045 1110 0000 0197 6680

 

Cennik

   Edukacyjne warsztaty fitness (przy grupie minimum 6 osób)

  ---

   Szkolenie dla trenerów osobistych (przy grupie minimum 4 osób)

  ---

 Regulamin świadczenia usług: PDF